Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Pinar

Alaró, Spanje

 

es-pinares-pinares-pinares-pinares-pinar
Favoriet 
     

    v.a. 2.938

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Pinar in Alaro

    Gelegen in de vallei van Alaró, aan de voet van de Sierra de Tramuntana, biedt dit charmante stenen huis met privézwembad accommodatie aan 8 personen.

    Het zoutzwembad van 8 x 4 meter en een diepte van 1,4 meter is alleen beschikbaar voor onze gasten en is omgeven door een liggedeelte, afgewisseld tussen de dennenbomen. Je kunt zwemmen met een uniek uitzicht op de vallei van Alaró, terwijl het enige geluid dat je hoort het vogelgezang is. Verschillende terrassen nodigen u uit om te ontspannen en buiten te eten. Voor degenen die tijdens hun vakantie de sport niet willen opgeven, is er een tafeltennistafel, tafelvoetbal en een volleybalnet. De eigenaar is een kunstenaar en in de tuin zie je verschillende werken, zoals stenen beelden. Het perceel is omheind en is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

    In de ruime woonkamer met airconditioning kunt u een film kijken op satelliet-tv, naar muziek luisteren of uw favoriete boek lezen. In de typisch Mallorcaanse keuken vindt u alles wat u nodig heeft om een banket te bereiden, inclusief een gasfornuis en een eettafel met stoelen. De wasruimte beschikt over een wasmachine, een droger en een strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond bevindt zich een toilet. Als u met een kind reist, kunnen wij op verzoek maximaal twee kinderbedjes en twee kinderstoelen ter beschikking stellen. Er zijn veel bordspellen voor elke leeftijd in huis.

    Twee slaapkamers, beide met tweepersoonsbedden, (waarvan één met een en-suite badkamer met douche) bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping is er nog een kamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en bubbelbad en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met bad. Daaronder, op de -1 verdieping, bevindt zich de speelkamer met tafelvoetbal en tafeltennis, banken en een badkamer met douche en fitnessapparaten. Deze accommodatie nodigt u zowel zomer als winter uit, want er zijn vier ventilatoren voor het warme seizoen en centrale verwarming voor de koudere maanden.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils