Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Seefeld, Oostenrijk

 

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

LEBENBERG Schlosshotel

LEBENBERG Schlosshotel ligt hoog boven Kitzbühel en bied je schitterend uitzicht over deze mondaine stad en de omliggende bergen. Hier komt de magische historie van het slot samen met hedendaags comfort en faciliteiten. Te voet ben je binnen 10 min..

Kitzbühel

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

Appartementen Lena

Op een heerlijk zonnige locatie in Gerlos liggen de ruime appartementen van Appartementen Lena. De appartementen zijn zeer geschikt voor families met kleine kinderen en voor liefhebbers van rust en natuur. De appartementen zijn voorzien van een moder..

Gerlos