Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Sissipark Schönberg-Lachtal studio, met privé-sauna - 2-4 personen

Schönberg-Lachtal, Oostenrijk

 

appartement-sissipark-schonberg-lachtal-studio-met-prive-sauna-2-4-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.230

  • 4 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 35 m²m2

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartement Sissipark Schönberg-Lachtal studio, met privé-sauna - 2-4 personen in Schönberg-Lachtal

Direct aan de blauwe piste (nummer 1a) bevinden zich de luxe appartementen Sissipark Schönberg-Lachtal. De skilift Schönberg-Schaukel ligt op slechts 200 meter afstand van de appartementen en is via de piste gemakkelijk te bereiken. Terug skiën naar de accommodatie is tevens mogelijk.
De appartementen Sissipark Schönberg-Lachtal liggen in het gedeelte Schönberg. In dit gedeelte bevinden zich in de winter diverse restaurantjes, een skischool, een winkel en de skilift. Op ca. 2 km van het Sissipark ligt het dorp Lachtal waar meer faciliteiten zijn. Vanaf de appartementen kun je zo naar dit dorp skiën. Er zijn diverse wandelpaden in de directe omgeving van Sissipark.
Sissipark Schönberg-Lachtal bestaat uit 3 gebouwen, met in het totaal 22 appartementen en in het hoofdgebouw bevindt zich een restaurant. Voor het echte vakantiegevoel is het mogelijk om ontbijt, diner of halfpension bij te boeken. (van te voren en tegen betaling)
De appartementen zijn stijlvol en luxe ingericht en diverse appartementen beschikken zelfs over een eigen sauna! Er is vanuit de accommodatie een mooi panoramisch uitzicht over het dal en de terrassen/balkons liggen allemaal op het zuiden. Verder is er o.a. gratis internet (Wi-Fi), broodjesservice en een skiberging. In het naastgelegen hotel kun je (tegen betaling) gebruik maken van het zwembad en een uitgebreid wellnesscentrum met o.a. sauna, stoombad en infraroodcabine.
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (privé)
  • zwembad

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Elisabeth - adults only

Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

Mayrhofen

4 pers.
Appartement Residence Zillertal Type A2 - 4 personen

Residence Zillertal is gelegen aan de rand van het centrum van Gerlos. Ideaal als je het bruisende nachtleven wil opzoeken, maar ook als je juist van je nachtrust wil genieten. De Dorfbahn cabinelift ligt op zo'n 900 meter van Residence Zillertal, m..

Gerlos

7 pers.
Chalet Karin - 6-7 personen

Chalet Karin is in 2014 gebouwd en ligt dicht bij het centrum van het dorpje Axams. De skibus stopt op ca. 250 meter van het chalet. Op 3,5 kilometer afstand ligt de Götzner Gondelbahn met aansluiting op het skigebied van Götzens en de Mutterer Alm..

Axams

5 pers.
Chalet-appartement Edelweissanger 288 - 3-5 personen

Chalet Edelweissanger is een recent gebouwd chalet-appartement met in totaal 4 appartementen. De woning staat aan de Edelweißanger, tegenover restaurant Edelweißhaus met een ruim zonneterras. De Königsleitner Bergbahnen, zijn eenvoudig skiënd ber..

Königsleiten