Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hohentauern, Oostenrijk

 

Favoriet 
     

    Vakantiehuis delen

    in


    Top vakantiehuizen in Oostenrijk

    Hotel Elisabeth - adults only

    Excellent Hotel Elisabeth is een gloednieuw, luxe hotel in het centrum van Mayrhofen. Het heeft afgelopen juli voor het eerst haar deuren geopend en staat garant voor een vakantie in luxe. Je zult bij aankomst hartelijk welkom geheten worden en ook g..

    Mayrhofen

    LEBENBERG Schlosshotel

    LEBENBERG Schlosshotel ligt hoog boven Kitzbühel en bied je schitterend uitzicht over deze mondaine stad en de omliggende bergen. Hier komt de magische historie van het slot samen met hedendaags comfort en faciliteiten. Te voet ben je binnen 10 min..

    Kitzbühel

    4 pers.
    Chalet-appartement Landhof Type 1 - 2-4 personen

    Chalet-appartement Landhof is rustig gelegen in Ellmau, op ca. 800 meter vanaf de Hartkaiserbahn met toegang tot Wilder Kaiser Brixental. Er rijdt een skibus. Het centrum van Ellmau ligt op ca. 4 minuten rijden. De gastvrije familie heeft de chalet-a..

    Ellmau

    Alpenchalets Flachauer Gutshof

    Selections Flachauer Gutshof is een prachtig chaletdorp met luxe, sfeervolle chalets op een toplocatie. Zowel piste en de lift (Achter Jet) liggen op steenworp afstand; je hoeft dus 's morgens niet ver te lopen en je kunt bijna tot aan de voordeur va..

    Flachau