Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ910 Welness suite in Vlissingen

Vlissingen, Nederland

 

vz910-welness-suite-in-vlissingenvz910-welness-suite-in-vlissingenvz910-welness-suite-in-vlissingenvz910-welness-suite-in-vlissingenvz910-welness-suite-in-vlissingen
Favoriet 
 

v.a. 320

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ910 Welness suite in Vlissingen in Vlissingen

2 Persoons welness suite in Vlissingen

Deze unieke suite aan het mooie strand van Vlissingen voelen aan als een zeer luxe hotelkamer. Geniet van het ruisen van de zee of de ondergaande zon. Neem een verfrissende duik in zee, maak een heerlijke strandwandeling, speel een potje beachvolleybal of geniet van een hapje op drankje in de naastgelegen strandpaviljoens. Wist je trouwens dat schepen nergens ter wereld zo dicht langs de kust varen als hier, zo'n 200 meter van het strand af!

In slaap vallen met geruis van de zee op de achtergrond. Ontwaken met het geluid van meeuwen. Genieten van de mooiste zonsondergangen. Het gevoel van het zand tussen je tenen. Slapen op de boulevard van Vlissingen is nog nooit zo uniek en luxe geweest. Vanuit deze luxe suites stap je zo de boulevard op. Het strand is op nog geen 50 meter afstand. Vlissingen kent tal van leuke winkels en restaurants, deze zijn allemaal binnen 5 minuten loopafstand te bereiken. Vanaf de Boulevard van Vlissingen tot aan Zoutelande bevinden zich kilometers lange mooie en schone zandstranden. De Vlissingse stranden zijn op het zuiden gelegen zodat je optimaal kunt genieten van de zon. Bovendien loopt de vaargeul vlak langs de kust zodat je de grote schepen van heel dichtbij voorbij ziet varen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 760,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 760,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn