Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ119 Vakantiewoning Veere

Veere, Nederland

 

vz119-vakantiewoning-veerevz119-vakantiewoning-veerevz119-vakantiewoning-veerevz119-vakantiewoning-veerevz119-vakantiewoning-veere
Favoriet 
 

v.a. 440

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ119 Vakantiewoning Veere in Veere

6-persoons vakantiehuis in Veere vlakbij het Veerse Meer

Dit prachtig gelegen, geschakelde en gelijkvloerse 6-persoons vakantiehuis kunt u huren net buiten het historische Veere. U vindt het, tezamen met nog twee vakantiehuizen, op een vrijstaande hof en u heeft er een eigen grote, groene tuin. Het ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het Veerse bos en de Veerse Kreken, welke in principe uw achtertuin zijn en van waaruit u mooie fietstochten en heerlijke wandelingen kunt maken. U kunt ter plaatse fietsen huren, vraag zeker naar de voorwaarden!

Op slechts 1500 meter bent u bij het Veerse Meer, een waar watersportparadijs voor surfers, zeilers, kanoërs, duikers en vissers. Het heeft ondiepe oevers waardoor het ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast is het een prachtige omgeving om mooie fietstochten of wandeltochten te maken, er zijn meerdere fietsroutes voor u aangelegd die u leiden door de mooie natuur naar de diverse naburige dorpen. Wilt u samen met uw gezin genieten van een strandvakantie aan het Veerse Meer dan moet u zeker dit gezellige 6-persoons vakantiehuis in Veere huren. Voor de kinderen zijn er skelters

 - Let op: op het hele terrein mag er niet gerookt worden!







  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg