Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Type A 4 persoons a.h. water

Terwolde, Nederland

 

type-a-4-persoons-ah-watertype-a-4-persoons-ah-watertype-a-4-persoons-ah-watertype-a-4-persoons-ah-watertype-a-4-persoons-ah-water
Favoriet 
 

v.a. 285

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Type A 4 persoons a.h. water in Terwolde

Chalet voor 4 personen, gelegen aan het water

Dit modern ingerichte chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. De chalet heeft een open keuken en een ruime eet- en zithoek. Dit chalet beschikt over een Smart-tv en een DAB-radio met cd-speler en Bluetooth-verbinding. De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, een koelkast, (filter) koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Er zijn twee slaapkamers waarvan één kamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Er zijn openslaande deuren die uitkomen op het terras. Buiten op het terras heeft u de beschikking over een overkapping met een lounge set. Er is een schuur aanwezig en een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Wij accepteren geen zakelijke boekingen.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna