Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ792 Vakantiechalet in Renesse

Renesse, Nederland

 

vz792-vakantiechalet-in-renessevz792-vakantiechalet-in-renessevz792-vakantiechalet-in-renessevz792-vakantiechalet-in-renessevz792-vakantiechalet-in-renesse
Favoriet 
 

v.a. 301

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ792 Vakantiechalet in Renesse in Renesse

6 persoons Vakantiechalet op Julianahoeve in Renesse

Dit 6-persoons vakantiechalet in boerderij stijl met wifi is nu nieuw te huur op gezinscamping Julianahoeve bij Renesse. Het is heel gezellig ingericht met 3 slaapkamers en zeer comfortabel voor een heerlijke vakantie met uw gezin. De Julianahoeve is een vijf sterren camping en één van de mooiste gezinscampings van Nederland. Het is direct gelegen aan de duinen op slechts 500 meter van het strand en vlakbij de gezellige badplaats Renesse. Het vakantiepark heeft ontelbare faciliteiten voor groot en klein zoals meerdere speeltuinen, subtropisch zwemparadijs met apart kleuter zwembad, zonneterras en een eigen supermarkt. Een ideale locatie voor een strandvakantie op een kindvriendelijke locatie. 

Tijdens de Nederlandse vakanties is er tevens een recreatieteam actief voor de kinderen. Er heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer waar u zich zeker thuis zult voelen. Een perfect chalet voor wie vlak bij de kust vakantie wilt vieren. Het park ligt slechts op 500 meter van het grote strand, binnen loopafstand heeft u 21 kilometer schoon, wit strand tot uw beschikking. Dat is pas genieten! De accommodaties op gezinspark Julianahoeve zijn zeer geliefd bij velen dus wacht niet te lang met het huren van dit luxe vakantiechalet voor 6 personen nabij de fijne badplaats Renesse en kom een fantastische strandvakantie beleven in Zeeland.

- Er is een kinderstoel en een opvouwbaar kinderbed aanwezig- Parkkosten omvatten de volgende kosten: toeristenbelasting, animatieteam, gebruik zwembad, verblijf park.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek
Van 22-04-2024 t/m 26-04-2024 (4 dagen) 520,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn