Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boslodge

Ootmarsum, Nederland

 

boslodgeboslodgeboslodgeboslodgeboslodge
Favoriet 
 

v.a. 306

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boslodge in Ootmarsum

Boslodge - 6 personen - Overijssel

De luxe 6-persoons lodges zijn compleet gemeubileerd. Ervaar de luxe van een bungalow in combinatie met de karakteristieke Twentse natuur in het prachtige Ootmarsum. De lodges zijn modern ingericht met twee slaapkamers, keuken, woongedeelte, een ruime badkamer en een overdekte veranda. In de twee tweepersoonskamers staan twee losse boxspringbedden. Boven is nog een slaapgelegenheid voor twee personen, een zogenaamde beddenstee.

De keuken is ingericht met gastoestel, vaatwasser, koffiezetapparaat, koelkast en combi-magnetron. Uiteraard mag een flatscreen-tv niet ontbreken. Op de veranda staat tuinmeubilair. Heerlijk wakker worden op dit zonnige terras met een goed ontbijt is een absolute aanrader.

Daarnaast beschikt elke lodge over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. 

Bedlinnen en een handdoekenpakket kun je extra reserveren.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 367,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 367,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn