Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oeverwoning 4p

Oostrum, Nederland

 

oeverwoning-4poeverwoning-4poeverwoning-4poeverwoning-4poeverwoning-4p
Favoriet 
     

    v.a. 814

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oeverwoning 4p in Oostrum

    Op een park, waar Rust, Ruimte en échte Gastvrijheid nog met hoofdletters worden geschreven, ligt deze luxe bungalow met de tuin direct aan het water. U vindt hier een grote recreatieplas waar naar hartenlust kan worden gevist en een afzonderlijk strandbad met gezuiverd zwemwater. Het familiepark is kleinschalig maar bruist van leven, omdat er van alles te doen is. Het is er een uitstekende locatie tussen twee Nationale Parken in, de Groote Peel en de Maasduinen, en bij het liefelijke Maasdal. Duitsland en België liggen om de hoek. Ook uw schitterende bungalow ligt op een uitgekiende plaats: direct aan een grote waterplas zodat u in uw eigen ruime tuin een hengeltje uit kunt werpen.

    Het park is zeer ruim opgezet met veel speeltuintjes, een prachtig gelegen strandbad met waterglijbaan, een grote uitdagende speeltuin en een midgetgolfbaan. Het nieuwe centrumgebouw beschikt over een receptie met informatievoorziening, een gezellig lounge-café met een ruim buitenterras en een wellness-ruimte met sauna, stoomcabine en een relaxtuin met ligbedden. De grote door groen omgeven tuin biedt voldoende privacy. In het centrumgebouw is een wasserette en u kunt er fietsen huren. Vanaf het park zijn een vijftal prachtige fietsroutes uitgezet. Tijdens de zomermaanden en schoolvakanties is een recreatieteam aanwezig dat tal van activiteiten organiseert, ongeacht het weer. De waterfietsen en tennisbanen zijn gratis te gebruiken.

    Het park is uitstekend te bereiken, ook door de lucht! De Ryanair luchthaven Düsseldorf/Weeze ligt op slechts 15 km afstand. Het treinstation Venray ligt in Oostrum en de A 73 is op enkele kilometers afstand.



    De bungalow ligt direct aan het water. Het is met 84 m2 woonoppervlakte en vloerverwarming geschikt voor maximaal vier personen. De gezellig woonkamer is ingericht met o.a. een open haard, een Hifi set met cd-speler, platte televisie en grote tuindeuren richting terras. De open keuken is uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, een koffiezetapparaat, een 4-pits gasfornuis, magnetron en een koelkast. Er zijn twee slaapkamers met elk 2-persoons boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een ruim ligbad en een douchecabine. Er is een apart toilet. Er is tuinmeubilair met parasol aanwezig om in de voor- of achtertuin te zitten.

    De auto kunt u parkeren op een parkeerplaats bij de bungalow.

    Mogelijkheden tot vooraf reserveren:
    - kinderstoeltje (indien voorradig)
    - ledikantje (indien voorradig)
    - fiets (volwassenen en kinderfietsen, indien voorradig)
    - internettoegang


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg