Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chambery 5p

Oostrum, Nederland

 

chambery-5pchambery-5pchambery-5pchambery-5pchambery-5p
Favoriet 
     

    v.a. 549

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chambery 5p in Oostrum

    Dit chalet ligt op een park waar het bruist van het leven, waar van alles te doen is en waar evengoed Rust, Ruimte en échte Gastvrijheid nog met hoofdletters worden geschreven. Het park ligt op een terp aan een grote recreatieplas met een apart strandbad. Een uitgekiende plaats tussen de ruige Peel, het prachtige Maasdal en vlak bij Duitsland en België. Tijdens de zomermaanden en schoolvakanties is een recreatieteam aanwezig dat tal van activiteiten organiseert, ongeacht het weer. - Het nieuwe centrumgebouw (mei 2011) beschikt over de receptie met informatievoorziening, het Loungecafé met een ruim buitenterras, een wellness-ruimte met sauna en stoomcabine, een relax ruimte en tuin met ligbedden. De grote tuin is door groen omgeven, zodat er voldoende privacy is. In het centrumgebouw zijn ook een wasserette en fietsverhuur te vinden. - Het vrijstaand Scandinavische chalet is gezellig ingericht en biedt onderdak aan maximaal 5-6 personen. U beschikt over een voor- en achtertuin en twee parkeerplaatsen. - Het park is uitstekend te bereiken, ook door de lucht! De Ryanair luchthaven Düsseldorf/Weeze ligt op slechts 15 km afstand.

    Het chalet ligt aan een bosrand. Het is met 58 m2 woonoppervlakte geschikt voor zes personen. Tegen betaling zijn twee huisdieren toegestaan. In de gezellig ingerichte woonkamer staat o.a. een Hifi met cd-speler en televisie. De keuken is uitgerust met een waterkoker, een koffiezetapparaat, een 4-pits elektrisch komfoor, magnetron en een koelkast. Er zijn twee slaapkamers waarvan een met een tweepersoonsbed en de ander met twee stapelbedden. De badkamer is voorzien van een douchecabine en toilet. Er is tuinmeubilair aanwezig om in de voor- of achtertuin te zitten.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    8 pers.
    2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

    2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

    Luttenberg