Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ878 Vakantiechalet in Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vz878-vakantiechalet-in-oostkapellevz878-vakantiechalet-in-oostkapellevz878-vakantiechalet-in-oostkapellevz878-vakantiechalet-in-oostkapellevz878-vakantiechalet-in-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 564

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ878 Vakantiechalet in Oostkapelle in Oostkapelle

Nieuw! 4-persoons vakantiechalet op familiecamping in Oostkapelle 1500m van het strand

Op een gezellige familiecamping net buiten Oostkapelle kunt u dit nieuwe en fraaie 4-persoons vakantiechalet huren. De familiecamping heeft meerdere faciliteiten waar onder een wasserette, een eetcafé met gezellig terras en een broodjesshop. Voor de kinderen zijn er behalve diverse speeltuinen ook een voetbal kooi, indoor speeltuin, overdekt zwembad en een waterspeeltuin. Op nog geen 300 meter is er een grote supermarkt waar u eventueel boodschappen kunt doen.

Het Noordzeestrand is slechts 1500 meter van het park, dat is slechts tien minuten op de fiets! Het strand is schoon en helder en u vindt er ook meerdere strandpaviljoens. Meer heeft u niet nodig om een fijne strandvakantie in Zeeland te hebben. Oostkapelle is een karakteristiek en kindvriendelijk dorp dat omgeven wordt door twee prachtige natuurgebieden, namelijk de Manteling en Oranjezon. U heeft er dus fantastische mogelijkheden om te fietsen of te wandelen via het fiets- of wandelnetwerk, de routes leiden u door de mooiste stukjes van Zeeland zoals de boerenlandpaden, stoere dijken en leuke dorpjes.

Voor een heerlijke strandvakantie samen met uw gezin moet u zeker dit leuke 4-persoons vakantiechalet op een kindvriendelijke familiecamping in Oostkapelle huren.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 588,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden