Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ494 Vakantiehuis Grijpskerke

Grijpskerke, Nederland

 

vz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerkevz494-vakantiehuis-grijpskerke
Favoriet 
 

v.a. 379

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ494 Vakantiehuis Grijpskerke in Grijpskerke

Gerenoveerd 6-persoons vakantiehuis in Grijpskerke, landelijk en centraal gelegen

In Grijpskerke kunt u dit voormalige wagenhuis huren, het is sfeervol gerenoveerd tot een prachtig gelijkvloers vakantiehuis voor maximaal 6 personen en één hond, het is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de kleine dierenweide met onder meer een pony en kippen. U zult er een heerlijke vakantie beleven! Grijpskerke is een klein maar levendig dorp en ligt centraal op het platteland van Walcheren, dit betekent dat wat u ook wilt gaan doen, u nooit ver hoeft te gaan, zowel de stranden, bossen en het Veerse Meer liggen binnen een straal van 10 kilometer en zijn eenvoudig zowel met de auto als de fiets te bereiken. Voor u staan in ieder geval al twee fietsen klaar welke u tijdens uw verblijf gratis mag gebruiken.

Er zijn vele uitgestippelde fietsroutes welke u via rustige paden en weggetjes leiden door het mooie landschap naar diverse historische steden en dorpen zoals Domburg, Oostkapelle, Veere, Vlissingen en Middelburg. Voor een heerlijke vakantie op het platteland van Walcheren, waarbij u alle kanten uit kunt, moet u zeker dit mooie 6-persoons vakantiehuis in Grijpskerke huren, u bent van harte welkom!




  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath