Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nautisch de Luxe 6p

Burdaard, Nederland

 

nautisch-de-luxe-6pnautisch-de-luxe-6pnautisch-de-luxe-6pnautisch-de-luxe-6pnautisch-de-luxe-6p
Favoriet 
     

    v.a. 653

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Nautisch de Luxe 6p in Burdaard

    Op een schitterende locatie - direct aan het water - ligt dit spiksplinternieuwe kleinschalig Waterdorp Burdaard met 7 luxe vakantievilla´s.

    De naam zegt het al: het pittoreske Friese dorp Burdaard staat onlosmakelijk verbonden met toerisme. In het voorjaar en de zomer staat het dorp in het teken van watersporten. Al de prachtige boten en schepen varend door het dorp heen zorgen voor een romantisch spektakel.

    Tijdens de ijskoude winter kunt u op veel kanalen en sloten heerlijk schaatsen en met een beetje geluk kunt u ook het bekende fenomeen „de Elfstedentocht“ meemaken.

    Het Friese landschap met prachtige natuur, eeuwenoude boerderijen, molens, groene weiden en fraaie dorpen en steden kunt u ontdekken op vele manieren. De hele omgeving is rijk aan fiets- en wandelroutes maar ook aan vaarroutes. Het is zeker de moeite waard om een vaartocht te maken en de schoonheid vanaf het water te bewonderen. Een sloep huren kan direct in Burdaard (op basis van beschikbaarheid).

    Op het park zelf zijn geen faciliteiten, vele voorzieningen zijn echter binnen handbereik. Zo is er een supermarkt (800 m), een bakkerij, een geldautomaat, café´s en restaurants en mooie terrassen waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken of lunchen aan de Dokkumer Ee. Ook is er een multifunctioneel centrum (500 m) met tennisbanen, fitness, speeltuin, bioscoop en een theater. Voor cultuur, shoppen, sport en andere activiteiten kunt u terecht in Dokkum (10 km) of in Leeuwarden (20 km).

    In Holwerd, op nog geen 15 km afstand, kunt u aan boord van een veerboot stappen. Na een klein uurtje de frisse lucht van de Waddenzee ademen, arriveert u op de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog.

    Vakantie in Waterdorp Burdaard staat garant voor een veelzijdige vakantie het hele jaar door!

    Het Waterdorp Burdaard biedt zeer comfortabele accommodatie in luxe villa´s voor 4 of 6 personen.
    De vrijstaande villa´s in nautische kleuren en oog voor detail zijn van alle gemakken voorzien. De inrichting is zeer smaakvol en voldoet aan wensen van veeleisende gasten.

    Op de begane grond bevindt zich een open keuken met een ruime, knusse woon- eetkamer. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en Nespresso, combi-magnetron, 4-pits fornuis en voldoende keukengerei. De woonkamer heeft een ruime eethoek, een comfortabele bank en een TV. Een slaapkamer met een 2-persoons bed en een apart toilet.

    Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. Een slaapkamer heeft een 2-persoons bed en een slaapkamer heeft twee 1-persoons bedden. Elke slaapkamer heeft een beschermend insectenhor.
    Verder is er een badkamer met een douche, toilet en een wastafel.

    Sfeervolle openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het gemeubileerd terras en de tuin waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht. Vanuit de keuken komt u in een ruime berging waar u uw fietsen kunt stallen.

    Uw auto kunt u veilig parkeren bij het huis.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn