Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Zwaluwlaan 607

Baarle-Nassau, Nederland

 

zwaluwlaan-607zwaluwlaan-607zwaluwlaan-607zwaluwlaan-607zwaluwlaan-607
Favoriet 
     

    v.a. 561

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Zwaluwlaan 607 in Baarle-Nassau

    Noord-Brabant is een prachtige provincie vol natuur, Bourgondische cultuur, historische steden en spannende attracties.

    Een vakantiehuis in Brabant is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de provincie. Dit park ligt net buiten het historische enclavedorp Baarle-Nassau, tegen de Belgische grens. Ons kindvriendelijke vakantiepark heeft tal van faciliteiten die je verblijf in een vakantiehuis in Brabant extra aangenaam maken. Een vakantiehuis in Brabant huren op het park betekent ook dat je gebruik kunt maken van onze parkfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad, de tennisbanen en de midgetgolfbaan. Ook aan de kinderen is gedacht er is een peuterbad, een speeltuin en een animatieteam in het hoogseizoen.

    Gezellig en modern ingericht vakantiehuis in een prachtige omgeving van Baarle-Nassau, vlakbij de grens met België. Vanuit de woon- en eetkamer bereikt u direct uw eigen terras. Het vakantiehuis bevindt zich op een eigen grondstuk, op een rustig gelegen en mooi groen vakantiepark. Eén van de slaapkamers beschikt over een hoogslaper met ladder, vooral de kinderen vinden dit vaak leuk. 

    Indeling:
    - 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met hoogslaper met ladder

    In de omgeving:
    - Safaripark Beekse Bergen
    - De Efteling
    - Tilburg
    - Breda
    - Turnhout



    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath