Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

THotel

Cagliari, Italië

 

thotelthotelthotelthotelthotel
Favoriet 
 

v.a. 278

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

THotel in Cagliari

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken.

Het hotel biedt volop faciliteiten zoals een modern wellnesscenter met stoombaden, Turkse en Finse sauna, een prachtig zwembad, bars, bistro en diverse restaurants waar ook elke ochtend een uitgebreid internationaal ontbijt buffet wordt geserveerd. Ook gratis parkeren en uiteraard Wifi zijn inbegrepen. Een hotel voor liefhebbers van modern design en ingetogen luxe. 

Tegenover het hotel ligt het prachtige muziekpark met het operagebouw Teatro Lirico di Cagliari en het conservatorium van Cagliari en op 2 minuten lopen vindt u de grootste overdekte vismarkt van Italië  'Il Mercato di San Benedetto' een must see tijdens uw bezoek aan Cagliari! Het befaamde Poetto strand van Cagliari ligt op een kwartiertje rijden met de auto van het hotel. Maar je kunt via het hotel natuurlijk ook een fiets of scooter huren, beachkits zijn ook beschikbaar. 

Alle kamers van het hotel hebben een eigen design met een goede balans tussen harmonie en functionaliteit. Elk design heeft een eigen kleur, ervaar de intensiteit van oranje, de energie van rood, de ontspanning van groen of de vredigheid van blauw. U kunt kiezen tussen kamers van het type Classic, De Luxe, Junior, Suite en family. Er zijn zelfs twee president suites voor de echte VIP's onder u. Het spreekt voor zich dat alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, radio, Wifi, satelliet-tv en een moderne badkamer.

U kunt in dit hotel zomaar de spits van Juventus tegen het lijf lopen. Alle voetbalteams die uitspelen tegen Cagliari overnachten hier. Wat je reisdoel ook is, THotel is een ideaal uitgangspunt om Cagliari te verkennen. 

De Capitale, zoals Cagliari door de oudere Sardijnen wordt genoemd, is gelegen tussen de Golfo degli Angeli en de Golfo di Quartu in het zuiden van Sardinië en is als hoofdstad, het kloppend hart als van de autonome regio Sardinië.

Het is een ideale stad voor een stedentrip in Italie of een kort meerdaags verblijf gecombineerd met een strandvakantie. Heerlijk struinen in het oude centrum met z'n smalle winkelstraatjes waar u alle Italiaanse designmerken aantreft, voortreffelijk kunt eten aan een van de pleinen of in een van de romantische locale restaurantjes.

Liefhebbers van cultuur en historie kunnen ook hun hart ophalen en bijvoorbeeld de Olifantentoren, het historische stadhuis, het kasteel en het archeologisch museum bezoeken. Ook de botanische tuin en de vele oude kerken zijn een bezoek waard. Sla zeker ook een bezoek aan de overdekte vismarkt, de ' Mercato di San Benedetto' niet over, absoluut een belevenis.

Naast de vele bezienswaardigheden in Cagliari zelf is het aan te bevelen ook zeker een dag in te ruimen voor een bezoek aan het fameuze strand van Cagliari 'Poetto beach' op 10 minuten rijden vanaf het hotel en goed te bereiken met openbaar vervoer. 

kunt u vinden op onze gebiedspagina over . 



Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een 5 sterren hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor uw meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel biedt volop faciliteiten zoals een modern wellnesscenter met stoombaden, Turkse en Finse sauna, een prachtig zwembad, bars, bistro en diverse restaurants waar ook elke ochtend een zeer uitgebreid buffet ontbijt wordt geserveerd. Ook gratis parkeren en uiteraard Wifi zijn voorhanden. Een hotel voor liefhebbers van modern design en ingetogen luxe. 

n

 


  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Luxe moderne design kamers Uitgebreid internationaal ontbijt buffet Wellnesscentrum Bar, bistro Restaurant Wifi gratis - ook in de kamers Cagliari centrum Strand Cagliari 9 km 5 minuten van grootste overdekte vismarkt van Italië Scooterhuur Fietshuur Beach kit Transfers vliegveld/haven

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino