Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Arbatax Residence - Cottage

Arbatax, Italië

 

arbatax-residence-cottagearbatax-residence-cottagearbatax-residence-cottagearbatax-residence-cottagearbatax-residence-cottage
Favoriet 
 

v.a. 696

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Arbatax Residence - Cottage in Arbatax

In de provincie Ogliastra op het schiereiland Bellavista (met een grootte van ca. 60 ha.) ligt dit mooie resort met kamers gesitueerd in vrijstaande cottages. De cottages van het resort lenen zich perfect voor een heerlijke relaxte familie vakantie met of zonder kinderen met alle faciliteiten, die u zich maar kunt wensen.

Van een fantastisch natuurpark, het theater "Bella Vista", vele sportfaciliteiten tot een prachtig wellness center (het grootste op Sardinië). Voor de kinderen is er volop animatie de gehele dag door en er zijn diverse restaurants op het complex waar u van de heerlijke lokale Sardijnse gerechten kunt genieten. Voor uw verblijf kunt u hier kiezen uit B&B, half- of volpension. 

Het natuurpark ligt tussen de olijfbomen in een bebost gebied waar u verschillende soorten dieren kunt tegenkomen zoals Moeflons (wilde schapen), zwijnen, paarden, herten, ezels en sardijnse koeien maar bijvoorbeeld ook verschillende soorten vogels die hier een veilig heenkomen hebben gevonden in een beschermd ecosysteem. Het park is vrij toegankelijk voor gasten en vanaf de vele paden kunt u de dieren in alle vrijheid observeren en genieten van een spectaculair uitzicht over de typische rode rotsen van Arbatax, de vlaktes van Ogliastra en het Marine Park van Monte Santo. Iedere dag om klokslag 18.00 uur kunt u onder begeleiding van de Ranger het park verkennen en uitleg krijgen over dieren en de schoonheid van de natuur om u heen.

Sinds 2012 is er een biologische tuin, genaamd "The Ortino" waar groenten en peulvruchten volgens natuurlijke teelt groeien en die verwerkt worden in de menu's van een aantal restaurants van het resort. Op het resort is ook een geweldig Thalasso & Spa Wellness Center, een modern centrum met een oppervlakte van 2000 vierkante meter waar water een centrale rol speelt. Voor gasten van de cottages is dit centrum vrij toegankelijk. U kunt hier genieten van sauna's, whirlpools, watervallen, Turkse baden en zwembaden met zoet en zout water. Ook kunt u zich overgeven aan weldadige schoonheidsbehandelingen en ontspannen massages (€) met uitzicht op de waterwereld om u heen. 

Kinderen zullen volop waterplezier beleven in de 2 zwembaden, er is ook een ondiep kinderbad beschikbaar. Voor de actievelingen zijn er maar liefst 5 tennisbanen en er zijn squashbanen beschikbaar.  Op de voetbal- en volleybalcourts, banen voor boogschieten en basketbal kunt u zich helemaal uitleven. Fitnessruimtes maar ook de zwembaden worden dagelijks gebruikt voor aerobics en wateraerobics. Stretching oefeningen en Latijns-Amerikaanse dansen kunt u onder begeleiding uitvoeren.
Om de vele grotten in de prachtige onderwaterwereld aan de kust van Ogliastra te ontdekken staat er voor duikliefhebbers een volledig uitgerust duikcentrum ter beschikking om elk soort onderwateractiviteit te kunnen doen. Als u niet over de juiste uitrusting beschikt of deze niet van thuis hebt meegenomen - geen probleem, alle uitrusting is voorhanden en er worden dagelijks cursussen (SSI instructie) gegeven door ervaren instructeurs op elk niveau, van beginner tot gevorderd open water duiken (€). 

Er is een 24h receptie waar u terecht kunt met allerhande vragen, ook kunt u hier diverse lessen boeken, auto huren en hulp krijgen bij het plannen en/of boeken van diverse uitjes. 

De cottages zijn geschakelde kamers (elke cottage bevat 2 kamers, er zijn er 75 in totaal, elke kamer meet ± 30 m2). De kamers zijn voorzien van alle comfort en zijn gelegen in één van de meest aantrekkelijke delen van het resort, op 10 tot maximaal 100 meter afstand van de zee. De kamers zijn geschikt voor maximaal 4 personen (2 volw en 2 kids < 10 jaar) en zijn ingericht in typische Sardijnse stijl. Ze zijn uitgerust met airconditioning, tv, minibar, kluisje, badkamer met haardroger en kijken uit over zee of op een weelderige tuin. Er zijn 3 types, Cottage Classic, Cottage Superior en Cottage Suite Mare. De Superior Cottages zijn het dichtst bij zee gelegen.

De Cottage Suite Mare (70 m2) is een vrijstaande chalet die plaats biedt aan 4 personen. In een enkeling is ruimte voor een extra bed. De Cottage Suites zijn dichtbij zee gelegen en bestaan uit 2 kamers (slaapkamer + woonkamer of twee slaapkamers en twee badkamers).

De gasten van de cottages Classic, Superior en Suite Mare hebben toegang tot een eigen (gedeeld) zwembad en het Sa Gana Restaurant. Uiteraard kunt u ook dineren in de verschillende restaurants van het park (in sommige restaurants op reservering en tegen betaling van een toeslag).

ATTENTIE: De genoemde tabelprijzen fluctueren, en geven een minimum indicatie,  deze kunnen variëren op basis van beschikbare capaciteit. Wij informeren u altijd vooraf en voordat de boeking definitief wordt over de exacte actuele huurprijs en welke type beschikbaar is!

Het resort ligt niet ver van de havenstad Arbatax aan de Oostkust ongeveer in het midden van het eiland Sardinië en maakt deel uit van de provincie Ogliastra. Arbatax heeft veerverbindingen naar o.a. Genua, Civitavecchia en Fiumicino en een eigen marina met alle voorzieningen voor ca. 400 ligplaatsen. Kijk voor een overzicht van de veerverbindingen op onze pagina elders op deze site.

De provincie Ogliastra is rijk aan tradities, cultuur en mythes en op het resort worden wekelijks avonden georganiseerd waar u de geschiedenis, cultuur, kunst en gastronomie samen met locale ambachtslieden kunt beleven. Wat u zeker moet proeven is de unieke delicatesse Culurgiones Ogliastrini - een handgemaakte kaas ravioli, een echte lokale lekkernij.

Het eiland is een waar paradijs voor wandelaars maar ook de beroemde stranden van Cala Goloritze, Cala Luna, Cala Sisine en Cala Mariolu, die wereldwijd bekend zijn om de smaragdgroene kleur van het zeewater, kunt u ontdekken.

Een aanrader is ook om een trip te maken met de groene trein (trenino verde), de ideale manier om Sardinië en haar ongerepte natuur te ontdekken op een zeer relaxte manier. Het is een smalspoortrein, waarbij de afstand tussen de rails ca. 50 cm smaller is dan de huidige standaard maar ten tijde van de aanleg, eind 1800, was dit gebruikelijk. Het grote voordeel is dat de trein kleine bochten kan maken en uitermate geschikt is voor bergachtig terrein. De oude stoom- of diesellocomotieven doorkruisen bergachtige landschappen en bieden u prachtige panorama's, veelal uniek omdat je ze anders vaak alleen te voet kunt bereiken. De trein boemelt door het landschap over bruggen, door tunnels en langs nostalgische stationnetjes van leuke plaatsen, die je zeker moet bekijken. In Ulassai bijvoorbeeld is een bezoek aan het museum van hedendaagse kunst, waar werken van o.a. de locale kunstenares Maria Lai worden tentoongesteld, zeer de moeite waard. De trein rijdt vier routes maar voor dit resort ligt de route Mandas - Arbatax - Mandas het meest voor de hand. Meer informatie kunt u vinden op website.

Tortoli 6 km, Bari Sardo 14 km, Fleecy 24 km, Cagliari (luchthaven/ferry) 130 km, Arbatax 1 km (ferry) Olbia (luchthaven/ferry) 160 km.



U waant zich in het paradijs omringd door het kristalheldere water van de zee rond Sardinië! In de provincie Ogliastra op het schiereiland Bellavista (van ca. 60 ha.) ligt dit mooie resort met kamers in vrijstaande cottages. De cottages lenen zich perfect voor een heerlijke relaxte familie vakantie met of zonder kinderen, met alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. 


  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Dagelijkse aankomst mogelijk 24 uurs receptie Natuurpark/kinderboerderij - geweldig voor kinderen Groot Spa-Wellness Center (2.000 m2) Twee zwembaden en Kinderbad Diverse restaurants (w.o. buffet) Ontbijtbuffet restaurant Direct aan het strand (10-100m) Kindvriendelijk: Activiteiten op het resort Wifi in gemeenschappelijke ruimtes Open-busvervoer (tegen betaling) binnen het resort Sportfaciliteiten w.o. tennis, voetbal, boogschieten, fietsen Duikcentrum (extern) Gratis collectieve shuttle van/naar vliegveld Cagliari en Olbia bij verblijf van min. 7 nachten
Beschikbaarheid Prijs
Van 11-05-2024 t/m 14-05-2024 (3 dagen) 696,-   Boek
Van 11-05-2024 t/m 15-05-2024 (4 dagen) 928,-   Boek
Van 11-05-2024 t/m 16-05-2024 (5 dagen) 1.160,-   Boek
Van 11-05-2024 t/m 17-05-2024 (6 dagen) 1.392,-   Boek
Van 11-05-2024 t/m 18-05-2024 (7 dagen) 1.624,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione