Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blue Sea

Athene, Griekenland

 

blue-seablue-seablue-seablue-seablue-sea
Favoriet 
 

v.a. 324

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Blue Sea in Athene

4-daagse Stedentrip naar Atheense Rivièra bij Blue Sea

Genieten aan de kust, maar tegelijkertijd ook de prachtige stad Athene ontdekken. Het 4 sterrenhotel ligt in Alimos op slechts een paar minuten lopen van het strand. Vlak bij het hotel tref je een tramhalte die dit hotel een perfecte uitvalsbasis maakt voor jouw stedentrip naar Athene. Hierdoor is het centrum van Athene gemakkelijk te bereiken. Op zoek naar lekker eten? In de wijk Plaka vind je veel door families gerunde taverna's. Je kunt hier niet alleen heerlijk eten, er zijn ook veel kleine winkeltjes waar sieraden en keramiek verkocht worden. De échte tip voor deze wijk is; Cine Paris. Dit is een openluchtbioscoop op een dak en is geopend van mei tot oktober. Koop een kaartje en bekijk hier een film onder de sterrenhemel terwijl je aan je linkerkant de Acropolis ziet schitteren.
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 13-05-2024 voor een 4-daagse vakantie 324,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

9 Muses Santorini Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Perivolos? Hotel 9 Muses Santorini Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel 9 Muses Santorini Resort, voor meer informati..

Perivolos

Blue Sea Island

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbia? Hotel Blue Sea Island is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Blue Sea Island, voor meer informatie! Ben jij toe aan ..

Kolymbia