Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L'Amara 2p 4

Avoriaz, Frankrijk

 

lamara-2p-4lamara-2p-4lamara-2p-4lamara-2p-4lamara-2p-4
Favoriet 
     

    v.a. 1.602

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    L'Amara 2p 4 in Avoriaz

    Uw residentie in een volledig autovrij resort.

    Genesteld aan de voet van een klif, omgeven door bergen en aan de rand van het bos, onthult de residentie L'Amara Premium het adembenemende landschap van de Morzine-vallei. Het ligt op het zuiden om ervoor te zorgen dat het licht de zeer ruime appartementen binnenvalt.

    De vijf gebouwen van de residentie zijn met elkaar verbonden door verwarmde wandelpaden, wat betekent dat je er tussen kunt lopen zonder naar buiten te hoeven. De residentie biedt een uitzonderlijk uitzicht op de vallei. Het interieur van de residentie maakt gebruik van hout en traditioneel gebeeldhouwd metselwerk, waarbij zowel oude als nieuwe stijlen worden gecombineerd. Ontworpen met uw comfort in het achterhoofd, zijn warme kleuren gebruikt om het interieur een chaletgevoel te geven, waardoor de accommodatie uitnodigend en gezellig is.

    Wanneer u even wilt ontspannen, ga dan naar de sauna en hamam in ons wellnesscentrum. Dan kunt u uw ontspanning voortzetten in onze Deep Nature® spa. Ga comfortabel zitten in een buitenbubbelbad en aanschouw de groene bergen van Avoriaz. Gelukkige dagen! Bij de residentie kunt u een duik nemen in ons verwarmd binnenzwembad. Kinderen kunnen spelen in de speelruimte bij de receptie of in de crèche in de residentie.

    Je zult houden van:
    De luxe van een 5-sterren residentie met ruime appartementen.
    Het verwarmde binnenzwembad, de Deep Nature®-spa en de hot tub buiten.
    De diverse activiteiten, kinderclub en Aquariaz bevinden zich op het resort.

    Appartement 1 slaapkamer 4 pers.

    Oppervlakte: :
         van 42 tot 52 m²
    Slaapkamers: :
         slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden
    Badkamer: :
         badkamer
    Woonkamer: :
         Woonkamer met 1 slaapbank

    Uw accommodatie is voorzien van:

        Stofzuiger
        Bad
        Balkon of terras
        Waterkoker
        Koffiezetapparaat
        Hifi set met cd-speler
        Individuele kluis (betalend)
        Dekbed
        Volledig ingerichte keuken
        Vaatwasser
        Magnetron
        Koelkast
        Aparte wc
        Televisie met nationale en internationale zenders
        Wifi in de appartementen (gratis)


    Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz