Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Olympe 2p4

Antibes, Frankrijk

 

residence-olympe-2p4residence-olympe-2p4residence-olympe-2p4residence-olympe-2p4residence-olympe-2p4
Favoriet 
     

    v.a. 453

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Olympe 2p4 in Antibes

    Antibes, een levendige stad het hele jaar door, is een van de meest beroemde resorts aan de Franse Rivièra.
    De geografische locatie en geschiedenis, het oude deel van de stad en de haven, Antibes helpt om uitzonderlijke warmte en authenticiteit te bieden.
    Dit is een prachtige residentie (geopend in maart 2008) met liften en een receptie, een buitenbad (niet verwarmd, afmetingen 9x4,5, geopend van april tot begin oktober), solarium en parkeergelegenheid (extra kosten). Alle appartementen hebben een balkon en gratis WiFi. Het complex ligt op slechts 15 minuten van Marineland en op 5 km van de stranden. Het ligt tussen Nice en Cannes.
    Alle winkels en voorzieningen liggen op ongeveer 200 meter van het huis.

    Dit appartement met twee kamers  heeft een oppervlakte van 30-35m2 en is geschikt voor vier personen. De woonkamer heeft een tweepersoonsslaapbank, de keukenhoek heeft een 2-pits keramische kookplaat, koelkast, magnetron en afwasmachine, de badkamer heeft een douche en toilet en op het balkon staan tuinmeubels. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden die samen een tweepersoonsbed vormen. Het appartement heeft een flatscreeen televisie, airconditioning en Wifi internet. Het bed- en badlinnen is bij de prijs inbegrepen en wordt beschikbaar gesteld bij aankomst van de gasten. U kunt vragen om een verschoning tegen een vergoeding.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    Vakantiepark Domaine de Lanzac

    Op een mooie plek in de Dordogne ligt het vakantiepark Domaine de Lanzac. Het is een prachtig resort met ruim 30 luxe villa's en Nederlandssprekende medewerkers. Een prima plek voor senioren en gezinnen met jonge kinderen in het voor- en najaar. In h..

    Lanzac