Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Atrium 2p4p

Aix-en-Provence, Frankrijk

 

residence-atrium-2p4presidence-atrium-2p4presidence-atrium-2p4presidence-atrium-2p4presidence-atrium-2p4p
Favoriet 
     

    v.a. 722

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Atrium 2p4p in Aix en Provence

    Het appartementenhotel ligt op slechts een steenworp afstand van het Mirabeau-circuit, zeer dicht bij het centrum van Aix en Provence, in een zeer comfortabele en rustige omgeving. Wandel door de smalle straatjes van de stad, geniet van het ontdekken van de terrasjes van cafés en stap uit op de vele fonteinen, waarvoor de stad beroemd is en die de oorsprong van zijn naam heeft, op een steenworp afstand van uw appartement.

    De appartementen, volledig gerenoveerd in 2013, van het studio-appartement voor 2 personen tot het 2-kamer appartement voor 4 personen, zijn allemaal uitgerust met een ingerichte keukenhoek (vitrokeramische kookplaten, koelkast, magnetron en vaatwasser (alleen in de 2) in de appartementen ingerichte kamers) en een badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning en zijn uitgerust met een flatscreen-tv, een kluisje, een telefoon en gratis WiFi.

    Studio 2 personen (ongeveer 22 m²)
    Woonkamer met 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed
    Keuken met keramische kookplaat, koelkast, magnetron, afzuigkap
    Badkamer (verwarmd handdoekenrek) met WC

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    Hotel Taj I Mah

    Excellent Hotel Taj I Mah is een luxe hotel in Arcs 2000. In Hotel Taj I Mah vind je verwennerij van de bovenste plank. De indrukwekkende gastvrijheid, luxe en ligging, maken Hotel Taj I Mah het perfecte toevluchtsoord. Vanaf de voordeur ski je zo we..

    Les Arcs

    Chalet Altitude

    Aan de rand van het centrum van Val Thorens ligt het schitterende Excellent Chalet Altitude. Het prachtige Trois Vallées-skigebied ligt bovendien op een steenworp afstand van het chalet. De dichtsbijzijnde piste's zijn Le Cabriolet en Lanchettes. Je..

    Val Thorens

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen