Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Huize Schutzbach XL - luxe vakantiehuis in de natuur van Duitsland

Schutzbach, Duitsland

 

huize-schutzbach-xl-luxe-vakantiehuis-in-de-natuur-van-duitslandhuize-schutzbach-xl-luxe-vakantiehuis-in-de-natuur-van-duitslandhuize-schutzbach-xl-luxe-vakantiehuis-in-de-natuur-van-duitslandhuize-schutzbach-xl-luxe-vakantiehuis-in-de-natuur-van-duitslandhuize-schutzbach-xl-luxe-vakantiehuis-in-de-natuur-van-duitsland
Favoriet 
 

v.a. 2.015

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren
  • Max. 21 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Huize Schutzbach XL - luxe vakantiehuis in de natuur van Duitsland in Schutzbach

Kom genieten van de natuur in Duitsland, dit luxe vakantiehuis biedt sauna, bubbelbad, bioscoop en bar. Het hele jaar door plezier.

Westerwald, vakantie in de natuur

Dit luxe vakantiehuis is een voormalige gasthof en een smaakvol onderkomen met een echte bierstube met poolbiljart, huisbioscoop, sauna en bubbelbad. U wandelt zo de bossen in, het huis is gelegen in de overweldigende groene natuur van het , een plek waar u kunt genieten van een ontspannen vakantie met familie of vrienden. U vindt hier ruimte, natuur en sfeer in een luxe vakantiehuis met modern comfort en zelfs meer… 

Het Westerwald ligt ten zuiden van Sauerland, is minder bekend maar zeker de moeite waard. Het is een prachtig natuurgebied met eindeloze bossen, wandelpaden en meren. Er valt genoeg te beleven in de vele dorpjes met oude vakwerkhuizen, kastelen en historische gebouwen.

Huize Schutzbach - 21 personen - 603 m²

De luxe vakantiewoning is rustig gelegen, in een klein dorp met mooie vakwerkhuizen. Aan de voorzijde van het huis is een rustige weg, deze is hoger gelegen dan het huis en er rijdt alleen bestemmingsverkeer naar het dorp.

Begane grond
Entree met garderoberuimte.
Ruime woonkamer met diverse comfortabele zithoeken, stereo-set met cd-speler en TV (NL-zenders) en houtkachel.
Aparte eetkamer met lange eettafel (5,50m lang) met stoelen en banken.

Open keuken met 6-pits keramische kookplaat, koel/vrieskast, 2  ovens, magnetron, 2  vaatwassers, 2 koffiezetapparaten, Senseo, waterkoker, blender, broodrooster.

Een gezellige ontmoetingsplek is de bar met een echte tap (Krombacher bier, kan vooraf besteld worden), koffiezetapparaat en waterkoker, zitbanken, tafelvoetbal en dartbord.
Huisbioscoop met echte bioscoopstoelen (diverse films aanwezig), beamer en Wii (o.a. Wii-Fit en diverse andere spellen) met 4 bedieningsmodules.

De slaapkamers en badkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen.  Deze zijn allemaal anders, met een romantische en landelijke uitstraling.

1e verdieping
Bordeaux: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m).
Badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet.
Rose: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m).
Badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet.
Lavendel: slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (1.40m) met 2 boxspringmatrassen (0.70x2.00m).
Badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet.
Paars: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m).
Badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet.
IJsblauw: slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m).
Badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Deze badkamer kan ook gebruikt worden door Taupe en Single Blue.

2e verdieping
Blue: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m).
Badkamer met bad, wastafel en toilet, te delen met Taupe en Single Blue.
Taupe en Single Blue: gecombineerde slaapkamer bestaande uit Taupe met 2 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m) , deze staat in open verbinding met Single Blue en is gescheiden door een muur.
Single Blue heeft een eenpersoonsbed, deze is gelegen op de open alkoof onder het schuine dak van de zolder. Deze ruimte is geschikt voor een jonger persoon.
Gedeelde badkamer met Blue en Taupe.

Souterrain
In het souterrain bevinden zich nog 2 slaapkamers. Deze zijn buitenom bereikbaar via een schuin weggetje.
Loft: slaapkamer met tweepersoonsbed (1.40x2.00m).
Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Petrol: slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (0.90x2.10m).
Badkamer en-suite met douche, wastafel en toilet

Er is tevens een sauna en bubbelbad (5 persoons) met een douche en toilet.
De sauna is beneden en is met een trap binnendoor te bereiken. Hier is ook het dames- en herentoilet.
Het bubbelbad staat buiten in een overdekt gedeelte.

Het huis is ook te huur voor 16 personen, de slaapkamers in het souterrain blijven dan gesloten (zie ).

Buiten bij huize Schutzbach

  • Het terrein is maar liefst  2700m². 
  • Aan de voorkant van het huis is een veranda met een comfortabele loungeset. 
  • Er staan picknicktafels en een BBQ (houtskool zelf meenemen). 
  • Het grasveld aan de achterzijde is een fijne speelplek voor kinderen. 
  • Vlakbij (ca. 150m) is een kinderspeelplaats met speeltoren en schommels. Tevens is hier een openbaar tennisveld.

Overzicht faciliteiten

  • Bar met echte tap (Krombacher bier)
  • Poolbiljart
  • Tafeltennis
  • Bioscoop met 14 bioscoopstoelen en beamer
  • Wii met 4 bedieningsmodules
  • Bubbelbad (5 persoons)
  • Sauna

Bijzonderheden

  • Groepen jongeren en feestvierders niet toegestaan

Omgeving van huize Schutzbach

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 323 km
  • Het Westerwald ligt op ca. 2 uur rijden van Nederland, het is een prachtig natuurgebied met een heuvelachtig landschap (hoogtes tussen de 100 en 400 meter), kleine riviertjes en beken, heide en bossen. Voor Nordic-Walking liefhebbers is dit het paradijs met vele kilometers wandelpaden zoals de Westerwaldsteig en de Rothaarsteig. Tijdens deze wandelingen doorkruis je prachtige heuvelruggen met panorama's, uitgestrekte bossen, boomgaarden, mooie beken en vele groene velden. Je vindt er een grote diversiteit aan inheemse planten en dieren. Op de verschillende routes liggen oude kloosters en historische plaatsjes als Hachenburg en Herborn.
  • Het schilderachtige stadje Daaden (1219) ligt op ca. 5 km van de vakantievilla, de Evangelische Pfarrkirche (1742) is een attractie en een van de mooiste barokke bouwwerken van het Westerwald.
  • Vlakbij ligt ook Friedewald, en het gelijknamige Schloss Friedewald, een prachtig slot waar u terecht kunt om te eten en te drinken. Van hieruit maakt u prachtige wandelingen.
  • In het nabij gelegen stadje Kirchen ligt de “Druidenstein” van 20 meter hoog, een natuurmonument van zo'n 25 miljoen jaar oud, deze dankt zijn vorm aan lava.
  • Vanaf de Ottotoren heeft u een geweldig uitzicht op Kirchen en de omgeving. De burcht Freusburg schat men uit het jaar 1100.
  • Het kuuroord Bad Marienberg (ca. 15 minuten rijden) is bekend vanwege het kuren. In Marienbad kunt u lichaam en geest ontspannen in de sauna, zwembad en met wellnessbehandelingen. In het kuurpark is het heerlijk wandelen.
  • Het Basaltpark laat de vulkanische geschiedenis zien van het gebied. Verder heeft Bad Marienberg een wildpark met attracties voor kinderen. Hier worden regelmatig valkeniershows gegeven.
  • is een prachtig stadje in barokstijl gebouwd. Er zijn gezellige straatjes met leuke winkeltjes , 17e en 18e eeuwse vakwerkhuizen en Schloss Hachenburg.
  • Siegen is een prachtige stad met een rijk cultureel aanbod en heeft een band met het huis van .
  • Dillenburg (ca. 35km afstand) is een gezellig oud stadje aan de Dill. In het slot Dillenburg werd in 1533 graaf Wilhelm van Oranje geboren, hier ligt de oorsprong van het Nederlandse koningshuis, lang resideerden hier ook de vorsten van Oranje-Nassau.
  • Bonn, voormalige hoofdstad van Duitsland met prachtige barokgebouwen, kerken (Münster-Basiliek) en Botanische tuin. U kunt er heerlijk winkelen in de grote warenhuizen en vele kleine winkeltjes. Bonn ligt aan de Rijn, talrijke rondvaartboten bieden u de mogelijkheid om een prachtige dagtocht op de Rijn te maken.
  • Aan de monding van de Moezel in de Rijn ligt Koblenz, op ongeveer een uur rijden. Bekend om fort Ehrenbreitstein, ooit de op een na grootste rotsvesting van Europa en de vele middeleeuwse bruggen, waarvan de oudste dateert uit de veertiende eeuw.
  • Het Westerwald kent diverse mooie golfbanen. In Westerburg ligt aan de Wiesensee , in Dreifelden  en heeft ook een golfbaan. Met een GVB bent u hier van harte welkom.
  • In het gebied van de , het meren gebied, kunt u volop watersporten, o.a. zeilen en zwemmen in een van de zeven meren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te kanoën, bijvoorbeeld op de Sieg, voor meer info klik .
  • Vlakbij kan 's-winters (op beperkte schaal) worden geskied, o.a. in Daaden en Bad Marienberg (ca. 500m hoogte). Er zijn diverse wintersportvoorzieningen met o.a. sneeuwkanonnen en een actieve skivereniging aan. In Bad Marienberg zijn 4 Langlaufloipes en u kunt er rodelen.Er zijn in de omgeving diverse zwemmogelijkheden:
  • Zwemmogelijkheden: (overdekt en openlucht zwembad), Kirchen ( met uitgebreide sauna's, restaurant), Niederfischbach (Tüschenbachs Weiher), , Mudersbach (Schindenweiher).

  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Duitsland

Aalernhus

Verblijven in een aangename accommodatie in St Peter Ording? Hotel Aalernhus en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

St Peter Ording

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg