Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Berlijn, Duitsland

 

intercityhotel-berlin-hauptbahnhofintercityhotel-berlin-hauptbahnhofintercityhotel-berlin-hauptbahnhofintercityhotel-berlin-hauptbahnhofintercityhotel-berlin-hauptbahnhof
Favoriet 
 

v.a. 356

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof in Berlijn

4-daagse Stedentrip naar Berlijn bij IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

Met een ligging direct naast het centraal station, sta je binnen no-time bij dé highlights van deze bruisende stad. Het moderne IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof ligt in de populaire wijk Mitte en dat is een garantie voor een gave stedentrip. Start je dag na een heerlijk ontbijt en met een coffee-to-go geniet je nog na, terwijl je alweer onderweg bent naar het Reichstaggebouw. Wandel door het staatspark en binnen 10 minuten sta je voor deze indrukwekkende glazenkoepel. Wist je dat je vanaf de glazenkoepel fantastische foto's maakt en zelfs de communicatietorens van voormalig afluisterstation Teufelsberg goed ziet liggen? De Brandenburger Tor, Tiergarten en Potsdamer Platz liggen hier aan je voeten en dat allemaal op loopafstand. Sluit je dag af in een van de vele restaurants in de directe omgeving of geniet van de regionale gerechten in het restaurant van IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof.
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 29-08-2024 voor een 4-daagse vakantie 356,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

Aalernhus

Verblijven in een aangename accommodatie in St Peter Ording? Hotel Aalernhus en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

St Peter Ording

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach