Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Glesborg, Denemarken

 

Favoriet 
   

  v.a.

  Vakantiehuis delen

  in


  Top vakantiehuizen in Denemarken

  4 pers.
  Vakantiehuis Gedsted

  Vakantiehuis heeft een mooie ligging in een rustig vakantiehuis gebied. Op 400m afstand ligt de Limfjird met een zandstrand om te baden en dus ideaal voor families met kinderen. De streek rond Skive met zijn weidse heidevlakten, kindvriendelijke stra..

  Gedsted

  8 pers.
  Vakantiehuis Allinge

  Aantrekkelijk vakantiehuis met rustieke balken, mooie inrichting en zeezicht. Het huis is ruim. Het is licht en vriendelijk ingericht. De woonkamer heeft een open, modern uitgeruste keuken. De badkamer is zeer groot en heeft een whirlpool met een bad..

  Allinge

  6 pers.
  Vakantiehuis Nordborg

  Wat roept meer vakantie op dan gezellig slenteren door oude, pittoreske stadjes op een zomerdag? Samen genieten op een caféterras of in de winkelstraat. Rustig oude gevels bekijken uit de tijd dat monumentenzorg nog niet bestond. Ze zijn een uitdruk..

  Nordborg

  6 pers.
  Vakantiehuis Marina Minde

  Rendbjerg is gelegen aan de westkant van het schiereiland Broagerland en kijkt uit op de Flensburg Fjord. Dit gebied is kindvriendelijk en heeft een prachtige natuur. Ook is in de buurt zijn de plaatsen Egernsund, Gråsten en Sønderborg te vinden. L..

  Egernsund