Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amsterdam Manor Beach Resort

Eagle Beach, Aruba

 

amsterdam-manor-beach-resortamsterdam-manor-beach-resortamsterdam-manor-beach-resortamsterdam-manor-beach-resortamsterdam-manor-beach-resort
Favoriet 
 

v.a. 1.651

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Amsterdam Manor Beach Resort in Eagle Beach

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Aruba bij Amsterdam Manor Beach Resort

Liggend op een bedje met een prachtig landhuis achter je. Amsterdam Manor Beach Resort voelt als een tweede thuis. En met zo'n uitzicht over het turquoise blauwe water van Eagle Beach is het geen wonder dat veel logees uit Nederland hier terugkomen. Uniek, die vrolijke Caribische kleuren en Oudhollandse bouwstijl met Nederlandse benamingen. In 1989 liet de Nederlandse familie van Schaijk het resort langs de kustlijn van Aruba bouwen. Nog elke dag vieren ze dat met Happy Hour in de beach bar. Bestel een tropische longdrink en relax onder de palapa's. Vanavond is er filmavond op het strand. En daarna heerlijk slapen in het appartement met karakter! Veel beter dan dit wordt een zonvakantie niet.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 09-06-2024 voor een 9-daagse vakantie 1.651,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Aruba

Hotel Riu Palace Aruba

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Aruba bij Hotel Riu Palace ArubaMet de vliegreis nog in de benen voelt de aankomst in het Riu Palace Aruba als een hartverwarmende thuiskomst. Dit 5 sterrenhotel biedt Ultra All Inclusive zoals alleen RIU dat kan. Een kijk..

Palm Beach

Divi Aruba All Inclusive

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Divi Aruba All Inclusive in Aruba..

Druif Beach

2 pers.
The Mill Resort & Suites Aruba

Dit gezinsvriendelijke resort ligt op slechts een steenworp afstand van de prachtige witte zandstranden van Palm Beach. Met de nabijheid van belangrijke casino's, restaurants, discotheken, winkelcentra en uitgaansgelegenheden biedt het hotel een..

Palm Beach

2 pers.
Aruba Blue Village

Dit hotel in Noord is de perfecte bestemming voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verfrissing. Met een prachtig zwembadencomplex en buitenbaden kunnen gasten genieten van vrolijke verfrissing. Daarnaast is er een speciale zone voor kinder..

Aruba